Problem solved!

Så himla skönt att alla problem som man haft med har löst sig och man fått klara besked på vad som gäller! I sommar ska jag jobba på Statoil en del och på Saltsjöbadenskiosk en del. Oavsett var som händer med Statoil så har jag glasskiosken och pengarna kommer rulla in. Känns skönt att inte behöva oroa sig över att inte kunna betala lägenheten i sommar när jag inte får csn, men nu är allt fixa. Dessutom fick jag semesterersättning från Statoil i fredags för förra sommaren och kommer få en fin lön av badet den 25 juni.

 

Nu när all stress som funnit i ens undermedvetna är löst känner jag motivationen att satsa på kommande tenta den 8 juni. Idag satt jag nästan sju timmar efter föreläsningen och skrev anteckningar och sammanfattning på en tredjedel av kursen som vi har prov på. Alla inlämningar är gjorde och imorgon ska jag plugga en tredjedel till. Jag tänker inte avsluta mitt första är med ett enda underkänt, jag ska klara detta!

 

Glad tjej!På morsdag!

Grattis på morsdag min fina och underbara mamma! Du ska veta att du är den bästa mamman man kan önska sig och att jag älskar dig!

 

Min fina mamma!


Annars har det verkligen varit en helg att minnas! Clara den underbara kom till k-town i fredag och åkte hem nu i morse när jag stack till badet för att jobba. Fredagen började med att Clara glömt bort en inlämningen och jag tvingade henne att göra den innan vi gjorde något annat. Tror hon tackar mig nu i efterhand även om hon tyckte det var tråkigt att starta helgen på det sättet. Senare på eftermiddagen/kvällen kom Palle och det blev mojito, ost och bacon paj samt glass med varma jordgubbar till efterrätt. Några glas rosé senare så begav vi oss till centrum där det var förfest hos en flicka som hette Stina som hade fyllt år. Det var tänkt att det skulle bli utgång men det var så trevligt där så i princip ingen gick ut. När klockan närmade sig två begav jag och Clara mot lägenheten och somna med tvn igång till vi vaknade klockan 09:38 på lördagen.

 

Lördagen startade med en mysig frukost på balkongen och sedan stannade vi på balkongen nästan hela dagen. Sjukt underbar dag och mysigt att prata tills stämbanden var helt hesa. Kvällen tillbringade vi i soffan framför eurovision song contest, där Loreen tog hem seger! LOVLEY, GO SWEDEN!

 

Verkligen en helt otrolig helg, kommer minnas den ett bra tag framåt! Det enda som fattas för en ultimat helg är söndagsmyset efter jobb med Joakim…. Saknar dig så himla mycket!!!!! Längtar till fredag då vi ses igen!

 

Såhär snygga var vi i fredag!23 grader!

Sol, värme och fräknar! Så himla underbart det är. Jag har varit väldigt dålig på att skriva den senaste tiden, men har varit mycket i södra skåne och en del i plugget. De thar helt enkelt varit annat som jag prioriterat före. Jag kan dock inte lova att jag kommer vara bättre kommande veckorna, men ska försöka!

Jag lever och mår hyfsat bra, har dragit på mig en himla förkylning. Förkylnignen är betydligt bättre nu än innan, bara lite hosta kvar!

Förövrig har det hänt så mycket den senaste tiden, allt från barnvakt till 20års fester och mycket där till. Jag klagar dock inte på det tighta schemat, men immungförsvaret kanske inte riktigt hänger med...har dragit på mig en himla förkylning. Förkylnignen är betydligt bättre nu än innan, bara lite hosta kvar! Men jag lever och livet leker! Mer kan man väl inte begära!


Häromdagen var jag och Joakim ute vid rapsfälten vid Alfa Laval i Lund!


Fiiiiiin!


Man kan se fräknar i mitt ansikte!

Grattis!

Grattis till min fina storasyster som fyller år idag!

5 veckor!

Cirka 5 veckor till sista tentan innan sommaren, så nu börjar allvaret med pluggandet! Skrivs inlämningen klart denna veckan så borde allt gå enligt planerna!

Förövrig så leker livet! Sol,värme och allt är bara underbart. Blir södra skåne på torsdag då födelsedagsmiddag på fredagen,konfirmation på lördagen, barnvakt och 20 årsfest som är på G. Ledig från skolan på fredag så åker hem redan torsdag efter föreläsningen.

I helgen så var Joakim hemma och vi såg amerikanskfotboll och hade massa mysigt! Dock saknar jag honom nu när han inte är här! Men får snart träffa honom igen! KÄRLEK <3


Sol & Värme!

Nu var det ett tag sedan jag skrev här. Detta beror att jag varit nere i södra Skåne nästan 6 dagar, riktigt långledigt blev det från skolan. Var väldigt skönt och mysigt att träffa alla igen. Valborg var mycket trevligt, dock så kom aldrig elden igång så vi fick aldrig se någon sådan. Men man var inte ledsen för det, när man kom hem var det cheesecake som stod som efterrätt!

Annars var det mycket på G under hela ledigheten. Jag flög åt höger och vänster för att hinna med allt jag personligen ville göra, så som IKEA. Samtidigt som jag skulle träffa såå många som möjligt då jag var nere. Sen så var det superbra väder nästa hela tiden, man blir så glad!

På tal om väder så är vädret inte sämre idag! I K-town ligger det runt 18-19 grader och det var nästan så jag ville sätta på mig mina sandaler idag. Idag var det slut på ledigheten och tillbaka till verkligheten. Jag har städat, tvättat och handlat, samt skola, biblioteket och lite där till.

Men snart kommer Pauline hit och det blir grillning på balkongen. I JUST LOVE LIFE RIGHT NOW!

Mys på valborg!

Valborg firades med Emelie och Martin!


RSS 2.0