Sjukling vill att världen ska tycka synd om henne!

Japp, jag har blivit sjukt! På riktigt, jag lovar! Jag har ont i hela kroppen, 39,5 graders feber och kan inte svälja med halsen. Vad hände? Igår var jag bara lite snuvig, och det är jag typ alltid! Känns inte alls bra... Tur jag inte har någon föreläsning så jag kan ligga och vila mig.

Förövrig är jag bäst som vanligt! Jag klara sista cellbiologitentan och inte nog med det så fick jag VG på den! Även fått tillbaka min sista litteraturuppgift och även den klara jag. Det känns kanonbra. Kanske därför jag blev? All nervositet och press släppte och därför fick viruset/bakterien sin chans att bryta ut ordentligt... Bajs på bakterier och virus!

Vad har mer hänt den senaste tiden? Jo, när jag ändå ska kvida kan jag lika bra säga att jag har jätteont i en visdomstand och har haft det i dryga veckan, måste nog till tandläkaren snart.

Annars så kan jag berätta att Joakims Pappa med sambon Janine och systern Jenny samt extrasystern Michelle kom hit i lördags. Mycket trevligt var det. God mat och fruktsallad blev det. Sen i söndags så jobba jag på badet som vanligt, eller det kommer bli som vanligt om några veckor.

JO! Måste berätta att jag  och Dessan har kommit på en kanongrej. Vi ska ses en gång varje vecka och se Disneyfilmer. Alltid en nyare och en äldre disneyfilm. Visst är det en kul grej? I LOVE IT!

Måste slutligen berätta en jättekul grej:
Igår när jag och Joakim såg på CSI New York så sa kriminalteknikerna att pulvret det hittade bestod av proteinet kollargen och troligtvis användes för att återskapa yttre hudlagret/överhuden. Jag börjar helt plötsligt skratta och Jocke fatta ingenting. Anledningen till att jag skratta är för att tv-serier gör inte riktigt sina efterforskningar helt korrekt alltid. Jag vet att överhuden består av proteinet kreatin och inte kollagen. Kollagen består det tredje lagret hud av! HAHAHA, dock inte alla som fatta det men jag tror de som läst cellbiologi fattar det roliga iaf!

Ny ska jag bekämpa bakterier och virus genom att dricka massa te! Ha det super!!!!
Back on track!

Sista tentamen i Cellbiologi gjordes i fredags och gissa om det var skönt! Får tacka min pojke som sa till mig att inte ge upp även om det var jobbigt att förstå allt.  Vi får helt enkelt vänta och se hur det gick! Men minitentan och inlämningarna är alla godkända så kursen är snart fixad. Denna lyckliga fredag fortsattes när Oliver och Emilia kom hit. Var mycket trevligt och ser framemot när någon av er hälsar på igen. Dessutom måste jag passa på att tacka Oliver som kom hit med massa såser från jobb. Använde den ena BBQsåsen idag när vi gjorde hamburgare. Den var AWESOME!

Palle & Co hade tenta i lördags så då tog vi tillfället i akt och firade allt med en förfest hos mig sen stack vi till Depå! Massa trevligt var det och verkligen skoj att vi för en gångs skull hade tenta samma helg så vi kunde fira tillsammans!

För övrigt så har jag börjat jobbat mina första dagar på Tivolibadet här i Kristianstad. Hoppade in i Lördags och jobbade 5,5 timmar och jobbade 7,5 timmar i Söndags. Ska jobba varje söndag nu framöver med en som heter Isabelle och allt fungera jättebra. Vi fick massa beröm av föräldrar som hur vi skötte oss med barnen och det kändes kanon! Kändes dock lite konstigt att sätta på sig en KSLS-tröja (Kristianstads sim-och livräddnings sällskap). Men antar att även Simklubben Hajen tycker får gilla läget!

En tråkig nyhet är att Fantastic Five blev idag Fantastic four, då Jennifer tyvärr kommit på att hon vill läsa annat. Men vi har bestämt att vi ska försöka träffas och sånt ändå. Precis som jag kommer med Lärarna Dessan, Hannah och Carro som nu börjar läsa annat än kemi. Vi ska försöka ha Disneykväll nu i veckan!
Kristina Over And OUT


By the way, i Lördags snöa det i K-town!


Innan utgången i Lördags!


The Golden Fish!

Tro det eller ej men det är sant. Jag och Joakim har skaffat oss en guldfisk som heter Guldis. I know, fantasin flödade när vi/jag bestämde vad han skulle heta. Men han är fin, simmar runt så fridfullt och behöver inte bry sig om något. Han får mat och bara paddlar runt med sina fenor i sitt lilla palats och behöver inte göra något. Tror jag lite önskar att jag var en guldfisk, som bara kunde flyta runt i vattnet! Fast njaaa, hade nog varit lite enformligt i längden, men det förstår inte Guldis. Han har ju bara minne på typ 3 sek....

Borta bra men hemma bäst, eller vad säger man? Fast egentligen har jag två hem, minst! Men det är något speciellt att komma till K-town. Det känns som det är här jag ska vara just nu. Man sover bättre, men är lite lugnare och kan slappna av på ett annat sätt. Även om det är skönt att vara i Lomma så känner man lite press av att hinna allt man vill när man är där. Där vill man hela tiden utnyttja tiden på något sätt, medan här i Kristianstad så får man faktiskt lov att bara sitta!

Fast jag ska inte klaga. Har haft en super tid i Lomma. Firat jul, nyår, träffas Nico, Bella, Maria, Marina, Emelie, Martin, Clara, Jonna och listan kan göras så himla lång. Även träffat nya trevliga människor. Dessutom fick jag jobba med arbetskamraterna på Statoil oxå, faktiskt saknat er grabbar och Ann-Louise! Fick hoppa in lite fler pass, så jag jobbade 8 pass totalt, pengar är alltid bra! Tack till Mårten och Malin som gjorde så jag fick jobba lite under julen!

Men visst har man saknat Kristianstad, kanske inte skolans pluggande men alla vänner här. Jennifer, Kalle, Hassini, Frykholm, Hannah, Dessan, Carro och sist men inte minst min Pauline Norvell!!!!! Men skolan är i full gång och jag känner ändå att jag har kontroll på läget. Redovisningen är klar för fredag och jag har gått igenom hälften av alla kapitel vi har till tentan den 20 jan.

Sist men inte minst vill tacka mina fina föräldrar för denna underbara tid hemma hos er och för att ni alltid är så snälla. Ni är alltid saknade!


Guldis Guldfisk!


Han är fin!


Jag och Älskling matchade på nyårsafton!


Nyår 2011!

Paulina och Elina på tjejmiddagen hos Jonna den 29 december! Snygga!!!


RSS 2.0