Låter som att balkongen håller på att blåsa sönder!

Jag kan ju säga er alla att just nu känner jag mig inte alls trygg, även om jag sitter inomhus! Jag har rullat ner alla persienner så jag slipper se ut genom fönsterna då det VERKLIGEN är storm utanför. Det låter bokstavligen som om balkongen håller på att blåsa av, vi får helt enkelt se imorn om den är kvar! Rädslan blir inte mindre av att jag sitter och smsar Palle som säger att det flyger möbler utanför sin lägenhet. Dessutom har jag fått höra taket på ett hus har blåst av, det blir bara bättre och bättre. Men min HSB-lägenhet är 110% säker och taket kommer inte blåsa av även om lägenheten är på översta våningen, right?!

Bortsätt från blåsten är det massa bra! I onsdags så bakade jag och Palle underbara nutellamuffins och hade en trevligt girlsnight med massa snack. Vi skulle bara ses i dryga 2-3 timmar, men whooops så blev det visst 6 timmar istället. Men jag klagar absolut inte!

Har ni alla tänkt på att det är mindre än en månad till julafton? Jag typ dör, vad hände med tiden liksom? I fredags började i alla fall jag och älsklingen att julpynta lite... och verkligen ytterst lite, men behövs inte så mycket egentligen. Julen kommer ändå firas hos mormor och morfar, så kommer inte direkt sätta upp någon julgran. Dessutom åker min älskade Joakim till Gran Canaria den 17 dec, kommer bli tomt och ensamt i en vecka. Men blev några tomtar och julstjärnor som får hålla mig sällskap och bli mitt ljus den veckan.

Något annat trevligt att berätta var att idag kom Joakims mamma Sussi och hennes sambo Robban hit, samt lillasystern Jenny och hunden Rocky. Blev massa trevligt då de faktiskt aldrig varit här förut och vi åt tacopaj och baconpaj samt ploppchokladmousse till efterrätt. Smaskens säger jag! Vi gick även en lång runda i blåsten med ett leende på läpparna och kolla in julmarknaden i Kristianstad. Dessutom fick jag en underbar filt av Sussi! Ljusgrå filt på utsidan i samets och vit päls på insidan, helt underbar och varm. Precis vad jag behöver under denna rugga höst/vinter, vad det nu än är! Massa tack för den!

Nu ska jag krypa ner under filten och se lite Grey's Anatomy och sen sova! Börjar känna mig gammal, blir typ trött klockan halv nio och sen sover jag tio. Men imorn är ett en viktigt dag, för jag ska fört till skolan på föreläsning sen på arbetsintervju! Håll tummarna! Sovgott och godnatt!


Nutellamuffinsen som jag och Palle bakade!


Pajerna och ploppmoussen vi åt idag!


Den underbara filten jag fick av Sussi!


Kolla mamma och pappa så fint det är i förnstret och balkongen i bakgrunden!


Sen några bilder på min älskade pojke!
Han är något av det bästa som hänt mig! Älskar dig! <3Detta är bara början!

Jag kom in, en av fem som kom in på biologiprogrammet med inrikning cellbiologi på Högskolan Kristianstad. Det kändes dumt att gå miste om chansen så på loppet inom en månad hade jag köpt en lägenhet i Kristianstad, flyttat hit och jag tänkte göra Kristianstad till mitt!

Just nu trivs jag som fina fisken i vattnet, men det har inte alltid känts såhär. Jag flyttade till en stad där jag inte kände någon och inte ens visste vilket håll man skulle gå för att hitta till stan, klart  jag var nervös och rädd men även förväntansfull. Första veckan sov jag dessutom på en luftmadrass med blott ett köksbord i köket och kartonger på golvet. Men redan på introduktionsdagen träffade jag någon som såg till att lite av alla tvivel försvann. Jag träffade min nog närmaste och bästa vän i Kristianstad, göteborgaren Pauline som var i samma sits som mig. Vi fick dessutom åka till en radiointervju tillsammans där de fråga varför vi just valt att flytta till Kristianstad och plugga i denna lilla stad. Hon är nog en av de trevligaste och häftigaste männskor jag mött och jag lovar att hon kommer se till att jag aldrig kommer ha tråkigt i Kristianstad. Jag kan alltid prata med henne om jag funderar över något och vi hjälper varandra lite varje dag med att växa upp och bli lite mognare. Även om jag nog aldrig kommer bli vuxen egentligen! Hon har dessutom hjälpt mig att göra en budget och jag hjälper henne att lära sig laga mat. Lägenheten är dessutom till mestadels klar förutom en vägg i hallen där jag vill ha en fräsig kaos-tapet som fondvägg. Hur coolt hade inte det blivit? Måste också tillägga att min älskade pojkvän Joakim har flyttat in och jag är så glad att han vill vara en del av denna resan med mig.

Så kära mamma, pappa när och kära! Ni behöver inte vara orolig över att jag inte skulle ha underbara människor runt mig för jag har bästisen Pauline och sambon Joakim samt får jag inte glömma mina fina kurskamrater som jag träffar i skolan varje dag Jennifer, Frykholm, Kalle och Hassini. Tillsammans blir vi The Fantastic Five som klarat alla tentorna hittills! Två kurser är alltså klara. Genitiken och Medicinska Mikrobiologi, där jag dessutom fick VG. Lite stolt ska man vara över sina prestationer! Nu håller jag på att läsa Cellbiologi och jag ångrar inte en sekund över att jag valde att ta chansen att läsa detta programmet och flytta till Kristianstad.

Allt tvivel på att jag kommer vara ensam resten av livet och att jag inte kommer klara av detta är som bortblåst! För varje dag som går vill jag bara ha mer!Här kommer lite bilder på de fina 37 kvm i lägenheten, även om lite förändringar har skett sen bilderna togs så förstår ni helheten.


Soffhörnan vid ballkongen!


Bilder på köket och lite mer av vardagsrummet samt sängen!


Almvägen där jag och Joakim bor!


Den mysiga bakgården med grillplats!


Var bara tvungen på att ladda upp en bild på min underbara göteborgare!
Hon är bara för snygg!
Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0