Världens bästa onsdag!

Har ni någongång varit med om att trots att ni gick och la er sent, så vaknar ni pigg halv sju på morgonen ? Det var en sån dag för mig idag. Händer detta brukar jag ligga kvar och gosa i sängen, men idag gjorde jag något helt annat. Jag gick upp och direkt ner till tvättstugan och satte på två maskiner. Har tvättat all min smutstvätt och emellan tvättmaskinerna städade jag lägenheten. Känner mig riktigt jävla grym måste jag säga!
 
Nu sitter jag och äter i soffan och äter innan jag ska göra mig i ordning för jobb! Sen kanske ni vill veta varför det är världens bästa onsdag? Det är det för att jag har fått så mycket gjort, mår super, fick min lönespecifikatioch det är bara två dagar till fredag. Längtar till fredag!!!


Helgens alla äventyr!

I helgen har det varit full fart. I och med att jag jobba eftermiddag denna veckan som varit så var jag ledig i fredags (jobbar tio timmar på fredagar de veckor jag jobbar förmiddag). Så i fredags tog jag och packa ihop lite smått och gott och åkte till Clara i Lund. Först blev det en tur i stan med Clara och Amanda, sen mot fest hos Martin.
 
Lördagen var inte mycket sämre. Då började vi dagen med att ligga i solen och senare mot Lomma för att hälsa på lillebror och bada i havet. Hela 21 grader i vattnet!

Efter att ha lånat mina föräldras cabbe (bugar och tackar för det) så åkte jag, Amanda och Clara till Amelie som hade grillkväll. Nästan samma gäng som träffades på fredagen träffades alltså på lördagen ännu en gång!
 
Idag söndag sa jag hejdå till Clara, Amanda och Lund för denna gång. Full fart var det, men ack så skoj!
 
Grillning i går!
 
 

Spärrat min första order!

Jag vet att nu var det riktigt länge sedan jag skrev något här, men tiden har inte funnits! Det är sommar och händer saker hela tiden samtidigt som jag ska jobba. De två veckorna som varit har jag jobbat 06.00-14.30 och där efter har jag träffat vänner eller sovit. Denna veckan och nästa vecka kommer jag jobba eftermiddagsskiftet, alltså 14.15-23.00 och hoppas att jag i alla fall någon dag kan hitta tid att skriva lite på förmiddagen.
 
Nu över till rubriken. Det är faktiskt sant att jag hittat första riktigt stora felet på en order denna veckan. Etiketten var fel på alla flaskor som producerats och därför spärras hela ordern och skall slockas (spriten ska hällas ut). Det känns ändå konstigt att jag har sån makt på jobb, men rätt ska vara rätt!
 
Det har hänt så mycket det senaste veckorna så jag vet inte vart jag ska börja! Jag älskar verkligen att jobba på Absolut. Det är så himla kul och jag får göra så mycket olika grejer. Dock är det ytterst lite tråkigt att jobba eftermiddag, för det finns inte riktigt lika mycket att göra!
 
Något annat som hänt är att min syster har gift sig. Blev ett mega fint bröllop i hamnen i Råå. Allt gick enligt planerna och alla vara glada och nöjda.
 
Nu ska jag lägga mig i solen innan jag ska göra mig i ordning inför jobb!
 
Herr och Fru Jägerfall!
 
 

Första riktiga dagen på laboratoriet!

Innan jag börjar skriva om hur kanonbra min dag har varit så börjar jag med att be om ursäkt för att jag skriver så sällan. Inte för att jag direkt brukar skriva flera inlägg om dagen, men jag brukar nog skriva fler än ett inlägg i veckan. Jag har helt enkelt haft tidsbrist, vilket är positivt och negativt. Jag jobbar ju hela dagarna och på kvällarna finns det roligare saker att göra än sitta vid datorn.
 
Nu över till min dag. Idag var det första riktiga dagen på laboratioriet. Klockan ringde 04.50 och jag var på jobb dryga timmen efter det. Dagen har gått så fort och allt har varit så otroligt kul. Jag har skrivit som en jude, så jag ska ha anteckningar över allt jag ska göra. Jag har bokstavligt varit som en svamp, bara sugit upp allt som min handledare sagt. Även om jag är trött nu så är jag så himla nöjd. Det känns så jävla bra!
 
Tur kaffe finns!
 

RSS 2.0