Ibland händer det inget, ibland händer allt!

Så är det nog! Ibland händer inget och man sitter bara på gumpen (rumpan för er som inte fattar skånska, typ Palle) ,sen ibland händer allt och man kommer typ inte ihåg när man satt senast. Ska försöka göra en kort sammanfattning över vad som hänt den senaste veckan!

1) Joakim har blivit kallad på arbetsintervju, varit på intervjun och fått jobb... På loppet av en vecka! Sjukt bra! Så han börjar jobba i april på PGA Sweden National, en golfklubb i Bara! Bättre än inget jobb och anställningen är mer än 6 månader så att efter det får han A-kassa!

2) I fredags så skrev jag ju tenta i kemi. Tentan kändes skitbra! Efter jag skrivit svaren på varje fråga så blev jag nästa tårögd. Så fort jag läste en fråga så tänkte jag "fan jag kan inte detta", sen efter ett tag när jag fundera så ändrades det till "jag kan visst detta, så jävla grym jag är!". Aldrig känt såhär under en tenta. Får svar hur det gick på onsdag, så vi får se då!

3) Jag har fått tillbaka alla laborationsrapporter och alla var godkända! Återigen jag och Johanna äger!

4) Nicolina och Bella kom hit igår så vi hade en heldag med varandra. Jag släppte av dem vid tåget påväg till jobb i morse. Det blev tacos, massa snack, ut på stan i det fina vädret och även lite shoppning! Mycket trevligt och jag ser redan framemot nästa gång. Joakim flydde fältet och åkte till Staffanstorp istället!

5) Guldis har fått nya kompisar, två malar som heter Jing och Jang samt en flicka som heter Bubblan! Hon är jättefin! Kommer ladda upp en bild!

6) Mamma! Jag har lyckats göra köttbullar!!!!!!!!!!!!!!!!

7) Det har börjat bli vår, plusgrader och solen är underbar! Så himla mycket gladare och piggare man blir! I Love it!

8) Jag har färgat håret, Ingen stor förändring till vad det var innan, fortfarande blond men det är mer askblond och inte lika guldigt som de var innan. Det behövdes då det var utväxt efter de solblekta från i somras!

9) I fredags fick jag lön från badet, från statoil och CSN! Underbart!!!!!!!

10) Jag och Joakim har tvättat, storstädat och varit allmänt duktiga denna veckan som varit! Sen så håller Jocke på att sluta röka! DUKTIG POJKE!

Nu tror jag det inte hänt mycket mer! Men kommer jag på något mer så lär jag väl skriva det! Det går bra nu, eller vad säger nu?


Här har ni BUBBLAN!!!! Visst är hon fin?SI Chemical Data...

... ja, det är boken jag kommer att tillbringa mig med den kommande veckan. En formelbok i kemi, för er som inte vet. Tenta på fredag så blir massa plugg den kommande veckan. Men allt löser sig säkert som alltid!

Jag gjorde precis en jättegod potatis, morot och grönsakssoppa för att värma mig i det ruggiga vädret. Precis kommit hem från jobb och då behöver man massa vätska efter att ha varit på badhuset. Soppan är ännu ett bevis på att man kan mer än man tror, i alla fall när det gäller mat! Dock lite synd att Joakim inte kunde smaka den. Han är nämligen i Lund, då han ska på arbetsintervju imorn. Du kan vara lugn älskling, sparade en skål i kylen!

Igår var Sussi (Jockes mamma) och Robban här, det hjälpte oss med belysnignen i köket, så nu är det ljust i köket även efter klockan 17.00! Tusen tack för det!

Nu ska jag sitta och lata mig i soffan!


Love is in the air!

Glad alla hjärtans dag på er alla! Hoppas er dag har varit super med massa kärlek! Jag och Jocke satte klockan lite extra tidigt så vi kunde äta frukost på sängen och ta det lugnt. Jag fick massa choklad av honom i present, både maraboo hjärtan och lindor! Så himla gulligt! Sen så åt vi mycket god mat ikväll, tikka masala med nudlar! MUMS

För övrig så har mår jag bra förutom att jag halka på trappan vid Palle häromdagen så knäet blev helt svullet och grejer. Nu mår knäet betydligt bättre, bara lite blått!

Annars så har det inte hänt så mycket. Joakim hade grabbkväll i lördags och Björn kom hit, så jag var och hade girlsnight hos Palle med melodifestivalen och glass. Mycket trevligt, och vi en jättegod ny glass! Sia har lanserat en ny glass som hette Kladdkaka! Gudomligt god vad den!

I veckan som kommer så är det inte så mycket planerat, blir en del plugg samt Disneykväll med Dessan på fredag. Hade man haft sportlov så hade jag ju åkt till Österrike med familjen på fredag. Tyvärr har man inte det på Högskola, lite tråkigt. Hade varit kul att åka skidor i en vecka!

Nu blir det tv och ta det lugnt! Kärlek till er alla!


Knäet idag, betydligt bättre än innan och inte alls svullet!


Tikka masala!


KÄRLEK!!!


It's gonna be better!

Suttit och pluggat och räknat kemi i flera dagar nu. Bitarna börjar falla på plats så det känns bra, tentan är faktiskt om två veckor så har ganska gått om tid kvar att fatta det sista. Dock får jag nog snacka med Bengt som är kursansvarig nästa vecka. Han sa att jag kunde komma och fråga om jag inte fatta något, då jag missa en del när jag låg hemma sjuk. Finns en del som jag inte fattar något av, men det var bara lite så jag är inte helt körd. Kan ju alltid hoppas det inte kommer någon fråga på det på tentan, eller?

Annars så rullar allt på som vanligt. Idag så var jag och Joakim och storhandlade så det finns MASSA med mat hemma nu. Vi gjorde matplanering typ 2 veckor fram så vi ska slippa handla så ofta. Så närmaste två veckorna blir det inte att köpa annat än mjölk, bröd och frukt samt grönsakor som inte håller så länge. Vi är duktiga!

Sen så måste jag få ut mina aggretioner på Bokus! Beställde två böcker till sista kursen jag ska ha denna terminen, tänkte jag skulle vara ute i god tid. När jag får böckerna så var den ena fel, var sjunde upplagan när jag ville ha sjätte. Så jag ringde, de bad om ursäkt och sa att skriver jag en vissa adress + frisvar och ett nummer jag fick av dem så skulle jag inte behöva betala portot samt att de skulle skicka rätt bok. I och med att jag jobbat med post så vet jag att väger det över 2 kg kan man inte skicka det som brev (min bok väger 2,7 kg) och alltså frisvar. Jag fråga henne om det funka ändå och hon svara att i och med numret efter så ska det gå. När jag idag skulle skicka tillbaka boken, samt hämta den nya tror ni inte att jag för det första fick betala 150 kr frakt för den som skulle i retur och boken jag hämta ut (som skulle vara rätt upplaga) också var sjunde upplagan! Man blir lack! Så jag fick ringa idag, de bad återigen massa om ursäkt och sa iaf denna gången att de skulle skicka hem retursedel för den andra som var fel och sa även att jag fick den sjunde som ersättning då den sjätte inte fanns. Då är min fråga... Frågar man inte kunden om den vill ha sjunde istället för sjätte om den sjätte upplagan inte finns?! Sen varför står boken med på hemsidan om den inte finns?!
I alla fall har jag nu beställt den från Bokia istället så hoppas vi på att de är bättre.

Oj, vad långt inlägget blev helt plötsligt! Men jag måste berätta en upptäckt jag gjort. Jag har aldrig gillat fetost och sen idag bara vips var det gott! Är det inte knäppt? Blivit stor flicka helt plötsligt! Men nu ska jag sätta mig framför tvn lite, hemma själv då Joakim är och testar att träna med Kristianstads Preditors.

P.s Mamma och pappa, jag mår bra och tar hand om mig. Ringer er till helgen!


Var bara tvungen att visa en bild på Kristianstad när jag och Joakim var ute och gick!


Visst är vi söta?

Vårdcentralen i Kristianstad äger!

Vårdcentralen här äger, inte som i lomma. I lomma säger de alltid att jag inte kan få halsfluss då jag inte har halsmandlar, medan i Kristianstad skickar de in en på prover direkt! Just nu står det 3-0 till Kristianstad vårdcentral!

By the way... Ligger nu hemma med halsfluss och maginfluensan jag hade igår har iaf försvunnit! Tur att jag har Jocke som ser till att fixa dricka och allt till mig! Kärlek till honom! Sen kärlek till min lilla Mammi som hjälpt via telefon!RSS 2.0