...

Har inte orkat göra något idag, typ bott med min mysiga filt i soffan och sett tv samt filmer. Tråkig lördag! Grannarna verkar ha kul. Kanske borde lära känna dem lite bättre. Är typ andra helgen på raken de har fest.
Får hoppas nästa lördag blir roligare!


Gårdagen spenderade jag med Jocke på dagen och Dessan på kvällen. Så fredagen var i alla fall bra!
 
Känns som jag kommer lägga mig i sängen snart och vänta in John Blund.
 

Irriterad och trött tjej!

Idag har haft laboration hela dagen i skolan, från 09.00-16.00! Det var en seg och momenten var man tvungen att göra långsamt annars blev allt fel. När vi alla skulle göra sista steget innan vi skulle läsa av våra provet så hade allt hittills gått super och allt sett bra ut. Sista steget var att proverna skulle åka i en centrifug och då var det viktigt att maskinen accelererar upp långsamt och bromsar in långsamt. Maskinen startar och allt verkar går bra, centrifugen skulle hålla på i 40 min så vi alla gick och åt lunch. När vi kom tillbaka så berätta vår lärare att ungefär vi hälften av tiden hade centrifugen börjat blinka och då stannat, utan att bromsa ner långsamt.
 
Det såg ut som att det kanske gått bra ändå, men när vi skulle läsa av proverna så funka det inga av testerna och inte hos någon av oss.

Först börja man skratta sen blir man bara irriterad. Fatta att vi lagt en hel dag på att i slutändan inte få fram något. Ansträngt sig till 110% och det bara blev skit. Det är en sak när det beror på att man själv gjort fel, men nu var det faktiskt maskinen.
 
I för sig behöver vi inte skriva vår mega stora laborationsrapport på detta, och blir lediga imorn då vi inte kan göra mätningarna vi skulle göra imorn. Så lite tur i oturen, men ändå!
 
Jag antar att det är nörden inom mig som pratar nu, men hur coolt hade det inte varit om man hade tagit ut mitokondrier ur potatis och fått dem att fungera som mitokondrierna i oss(det var detta laborationen gick ut på)? Fått dem att förbruka syre och göra ATP, energi?
 
 

F som i Fredag som i Fest!

Nu ska jag iväg till Sandra och Rebecca på förfest, sen bli det partyparty! Måste älska fredag, speciellt när man kan fira att man klara tentan!
 
Glad tjej!
 

Biokemi fördjupning!

Jag klarade tenta 1 av 2 i kursen biokemi fördjupningen! Det känns så jävla bra. Tentan och kursen är så himla svår så jag trodde att eventuellt detta skulle bli min första omtenta, men jag hade fel och det är jag glad för.
 
Ikväll kommer Dessan och det blir Grey's anatomy och massa trevligt!
 
Nu ska jag fira genom att tvätta (har även storstädat idag)! GLAD TJEJ!
 
 

Long story short...

Den senaste tiden har jag varit grymt dålig på att skriva! Får be lite om ursäkt för detta men har haft mycket att göra. Har varit på utbildningen med badet och haft tentavecka.
 
Tentan hade jag i fredags och det var tenta 1 av 2 i biokemi fördjupning. Det kändes helt okej, var dock mycket fakta och specifika grejer som jag skulle få in i mitt lilla huvud. Ni får hålla en tumme för mig fram tills jag får reda på resultaten!
 
Utbildningen med badet fick jag reda på idag att jag hade klarat examineringen på. Så det känns bra! Då kommer chefen inte känna att hon la ut pengarna på något onödigt iaf!
 
Förövrig så har jag dessutom fått hörselgångsinflammation, och det är väl lagom kul. Smärtan i örat har gått över men det kliar något fruktansvärt! Jag ringde min vårdcentral direkt efter tentan och fråga om de hade någon tid till mig, men jag kunde inte senare än tre. Jag fick en tid 30 min senare och jag har återigen inget att klaga på hos dem. Verkligen en super vårdcentral jämfört med den i Lomma!
 
Ikväll blir det pizza och mys framför tvn med Jocke och imorn kommer bänkdiskmaskinen som vi beställt! Exakt när vi kan koppla in den vet jag inte än. Förhoppningsvis blir det snart! Vi har även köpt ny blandare/kran i köket och ska fixa en siliconlist mellan kaklet och bänkskivan. Siliconlisten får vi fixa innan rörmockaren kommer. Jag har redan pratat med en rörmockare och bestämt tid och allt sånt, så ska bara ringa honom och boka tid!
 
Storyn kanske inte blev så kort ändå!
 
Måste bara lägga upp en bild på mig och min fina vän/kollega Isabelle!
Visst är vi coola i våra våtdräkter!
 

RSS 2.0