Helt död!

Kom precis hem från Actic och är helt död! Seriöst hon tränaren döda oss, så himla skönt. Dock hade jag lite problem med att cykla hem efter, benen var nog den kroppsdelen som fick mest stryk. Men man kommer förhoppningsvis sova gott i natt!

Annars så har jag varit väldig dålig på att skriva, men det har hänt så mycket så har inte haft direkt tid. Joakim kom hem i torsdags och var här till söndagen! Vi hittade på å himla mycket roligt och mysigt. Allt från att ligga i sängen halva dagen och se tv till att åka till Åhus och äta på glassbåten som har öppnat! Vi skruvade även upp tavellister i köket. Så nu kan jag meddela er mina föräldrar med glädje och sorg att mitt studentbild/plansch inte längre sitter upp på ena väggen i köket! Men jag har inte slängt den, har den i källaren!

Dessutom så har vi träffat Palle och Joakim fick se hennes och Johans nya lägenhet. Vi tog även en runda på stan och bara gick runt! En av de bästa långhelgerna har det varit! Varit så ensamt och tråkigt hemma utan honom. Tyvärr så åkte han hem i söndags, men kommer inte dröja länge innan jag får se honom igen! På onsdag åker jag nämligen till södra skåne då jag är ledig från tors-tis i och med valborg! Dock är jag bara i söder till lördagkväll, har ju jobb på söndagen på badet.


Min älskade pojke, på glassbåten!


I want colour!

Jag vill färger överallt, inget tråkigt grått och brunt längre utan FÄRG! Blommor, grönt & blå himmel! 8 veckor till sommarlov tror jag! Må vädret och allt framtill dess vara bra. Är så himla trött på regn, blåst osv. idag snöa det i typ 1 min i Kristianstad. Det var sista snön, jag förbjuder mer snö!!!!!!!!

Ikväll är det träning som gäller och framtill dess ska jag hinna putsa fönsterna. Inte speciellt tight schema, men skönt att sitta ibland! Får passa på att putsa fönsterna nu när det inte går något bra på tv!

Förövrig så kommer Joakim hem imorn!!!!!!!!! Wiiiiiie, så glad jag blir av att tänka på det! I helgen ska vi till glassbåten i Åhus som har öppnat! Får ju passa på nu när man bor ganska nära!
Jeffrey Campbell

One day I will have a pair of Jeffrey Campbell!


Var tog solen vägen?

Det är precis som vädret inte vill ge mig någon sol.... Varenda morgon vaknar jag och det är sol, under rasten på föreläsningen är det sol. MEN när föreläsningen är slut och jag ser framemot att komma ut i det fina vädret så regnar det! Inte alls kul, vill ha sol och sommar nu!!!!

Bortsett från att jag inte får sol mår jag bra. Lite ensamt är det, men ändå bra! Har insett att det är sjuuuuukt tråkigt att göra mat när man bara gör mat till sig själv och samt gör maten själv. Det är verkligen långttråkigt hemma... Joakim, du får komma hem! SAKNAR DIG, är helt tomt utan dig här!

Känns verkligen som att jag inte göra något om dagarna utan bara sitter, men egentligen så har jag gjort ganska mycket. Bara det att jag gör sakerna på kvällarna och jag slutar kl: 12 så ändå är det mycket dötid. Tur att Joakim kommer hem på onsdagkväll och är hemma till söndag, även jag är ledig tors och fre på söndag. Så vi får faktiskt göra något kul de dagarna!

I vilket fall har jag faktiskt köpt kort på Actic så på min dötid får jag väl i framtiden träna istället. Palle och jag ska iaf försöka på och träna minst två ggr i veckan. Tränade igår och de var verkligen skönt att röra på sig igen! Ska även bli kul att komma tillbaka till badet på söndag! Trivs verkligen där. Isabell som jag jobbar med är hur underbar som helst och vi kan verkligen prata om massor. Saknar ändå simningen, så kul att ändå kunna engagera sig inom den på något sätt, och chefen är jättenöjd med mitt jobb osv.

Men snart ska jag till Palle, vi ska göra middag och se let's dance! Alltid trevligt att umgås med henne! När man tänker efter så hade jag tur att just hon var en av dem som skulle med till intervju i radio när skolan börja, att det blev hon, jag och Anna som var de tre som radion intervjuade angående skolstarten på Högskolan, om jag inte minns fel ska vi snart på återseende dit och berätta hur första året på skolan varit!

Nu ska jag packa lite grejer och hoppa in i duschen!

Regn, regn och åter regn!

Det har verkligen regnat hela dagen, sen jag vakna i morse och det regnar fortfarande! Så himla tråkig dag. Idag var det föreläsning till tolv och sen laboration efter det till klockan fyra! Skolan var iaf rolig!

Förövrigt idag har jag sytt klart mina kanelbullar och städat till fiskarna. Det behövdes, hur de nu kan ha smutsat ner så mycket under påsken, de kanske hade påskfest när man inte var hemma?

Nu tillbaka till tvn så hörs vi en annan dag i veckan!


Kanelbullarna jag sytt!


Sen här har vi muffinsen!


Awesome!

Idag fick jag tillbaka tentan, and guess what?! VÄL GODKÄND! Så jävla stolt jag är, jag var påväg att ge upp pluggandet innan tentan för att jag inte trodde jag fatta något. Men jag fixa det! Man kan mer än vad man tror! Sjukt svår tenta och jag satte VG, känns så jävla bra! Bara en tenta kvar innan sommarlov och jag har inga inlämningar efter mig som inte blivit godkända!

Annars så är det helt underbart bra med mig! Förutom att jag saknar Joakim, han har ju börjat jobba och då är jag ju själv under veckorna! Känns helt konstigt, van vid att han alltid är här när jag kommer hem osv. ÄLSKAR DIG och längtar tills torsdag då vi ses igen! Åker nämligen hem torsdag istället för fredag, hjälper Palle flytta på onsdag istället! Ser verkligen framemot påskhelgen! Familj, vänner och allt!

Men nu måste jag hämta tvätten, HSB (hyresföreningen) har tvättid efter mig, så det är inte idag man bill glömma bort den!

P.s Lillebror, ska göra påskmuffins till dig och familjen imorn som jag har med mig på torsdag! Din syster glömmer inte bort de hon lovat!!!


Nöjd tjej som fått VG på tentan!


This Week!

Känns som detta kommer bli en bra vecka! Vi får se om andra planer kommer upp! Men nu.... MOT DAMMSUGAREN!
RSS 2.0