Botaniska trädgården i Lund

Idag var jag och de andra som läser systematisk botanik på studiebesök i botaniska trädgården i Lund. För de har jag aldrig någonsin varit på gymnasiet eller grundskolan...... Aja, antar att de är smällar man får ta. Det var faktiskt ganska trevligt och det fanns i alla fall många växter att kolla på.
 
Efter studiebesöket passade jag på att fika med Clara, nu när jag ändå var nere i sydvästra skåne. Därefter blev det att ta tåget hem mot Kristianstad och nu sitter jag och precis har pluggat klart för dagen. Mitt huvud är helt slut.... I morgon är det min nästsista sak i skolan innan det blir sommarlov. En sista redovisning och sen bara tentan kvar. Jag kan inte fatta hur snabbt tiden går ibland! Men jag skojar inte när jag säger att sommarlovet är välbehövt nu.
 
Sakta men säkert räknar jag ner... I can do it!
 

Kollegorna firar att de är löning!

Gårdagen hade ett fullspäckat schema. Först skolan och sen direkt hem för att duscha. Dessan, Pauline och Isabelle kom vid dryga sex och sen var det tvårätters middag, slabbedask, mojito, champagne och jordgubbar, samt mycket där till. Vid närmare elva tappade vi Pauline och badet-kollegorna fortsatte vidare. Det blev mot Bånken för att dansa, dricka lite till och fira min anställning på The Absolut Company och att det var löning. Vid tre var festande slut och strax där efter somna vi alla sött!
 
Tror inte man kan begära en mycket bättre fredag än gårdagen. Nu återstår det att se hur bra det kommer gå med pluggandet idag!
 
Dessan, Isabelle och jag igår! Snygga kompisar jag har!
 

The ABSOLUT Company!

Jag har fått jobbet på Absolut Company i sommar! Kan inte fatta det, så jävla sjukt! Kan inte bli gladare än vad jag är just nu! Livet är så himla bra!
 
I torsdags förra veckan ringde de mig och sa att de ville ha mig på intervju, och i måndags var jag där! De hade inte ens annonserat ut någon tjänst, utan jag snackade med en på HR-avdelningen och mejlade henne. Hon berätta att de typ inte tog in någon på laboratoriet, och ändå så ska jag få jobba där. Jag ska få vara en del av Absolut Company!
 
Det är så sjukt så det finns inte! Jag är så jävla glad! ÄLSKA LIVET!
 
 

"Efter regn kommer solsken"

Just nu känns det som om att citatet "Efter regn kommer solsken" stämmer överens med mitt liv. Ibland måste man helt enkelt gå ner i botten för att sedan kunna resa sig och gå mot toppen. Det känns verkligen som att allt håller på att lösa sig och känslan av att älska livet är påväg tillbaka.
 
De kommande dagarna är det så mycket roliga grejer som kommer ske! Speciellt på måndag! På måndag gäller det. Går måndagen som jag vill så tror jag inte livet kan bli mycket bättre. Ni alla får hålla en tumme för att de ska gå bra. Kommer mer detaljerad information om vad som sker då, dock en annan dag. Hoppas hoppas hoppas!
 
Idag har jag dessutom varit lite av en hjälte. På ett höger eller vänster hade en fågelunge flygit in i trappuppgången. Jag fånga in den i en handduk, la den vid en buske så ingen kunde se den. Dessutom hämta jag vatten till den och den var nog minst sagt törstig. Efter att jag suttit med den en stund så verka den piggna till lite så nu får naturen ha sin gång. Hoppas den klara sig !
 

Zoologin är avklarade!

Japp, ni hörde rätt. Jag klarade tentan i zoologi!
 

De e dark nu!

Det har hänt en hel del jobbiga saker den senaste tiden, både utanför plugget och med plugget. Får se om jag väljer att skriva av mig i framtiden, men just nu är det rätt blankt.
 
Jag mår bra och lever. Mer information än så får ni inte....
 

RSS 2.0