Hard work!

Jobb, jobb och åter jobb…. Så har mina senaste 2-3 veckorna sett ut, men idag har jag varit ledig. Jag och Maria åkte till k-town för att hon skulle få se min lägenhet och för att gå i stan samt hämta posten. Väldig trevligt dag måste jag få säga, sen ikväll bli det äta på Godset i Lund med Joakims pappas sambo med syskon.

 

Jag har nu arbetet min sista kväll på Statoil och är i full gång med jobbet på Saltsjöbadens kiosk igen. Var faktiskt i sydsvenskan idag då jag blev intervjuad igår angående säsongen och vädret.

 

Måste fixa mig inför kvällen, eventuellt laddar jag upp bilder på hur vi såg ut imorn!

 


Sommaren är igång!

VG på sista tentan för detta läsåret, gud så skönt! Trodde verkligen inte att det skulle bli ännu ett VG. Tentan kändes bra men inte som ett VG, dessutom hade jag bara 4 stycken fel. Så himla stolt jag blir över mig själv. Ska vi summera det första läsåret så har det varit hårt, men även mycket glädje. Jag älskar att träffa nya människor och har hunnit med så mycket. Inte bara skolan utan vänner, jobbet på badet, familjen i söder och mycket där till. Jag har inte behövt göra en enda omtenta och alla inlämningar/redovisningar har blivit godkända. Av alla sju tentor jag haft så har jag fått 5 VG och 2 G. Detta resulterar i att jag fått VG i 4 av 6 kurser. Jag har även fått upp ögon att jag nog är bättre i kemi än jag trodde. Fått VG i alla kemikurserna och innan varje tenta har det känts som om att jag inte kunnat det. Får försöka ta med mig detta till hösten!

I morgon jobbar jag sista gången på badet för denna terminen, sen är det uppehåll till hösten. Under sommaren kommer jag jobba på Statoil i Bjärred till den 26 juni och sedan är det 4-5 ggr i veckan som jag kommer jobba på Saltsjöbadenskiosk i Bjärred resten av sommaren. Ska bli så himla kul att få göra lite annat än plugga plus att kommer närmare vänner och familjen. Jag kommer dock sakna alla vänner här i Kristianstad, men jag har ett sommarkort som kommer ta mig till er med jämna mellanrum.

Bloggen kommer jag försöka att uppdatera med jämna mellanrum. Men nu ska jag ner och hämta tvätten innan Palle kommer hit!

 

 


Tentavecka!

Tenta fredag så detta lär bli det enda jag skriver innan det. Resten av veckan kommer jag troligtvis bo på skolan och plugga 9.00-18.00! Allt känns helt okej just nu, men vi får se hur det känns på fredag.

 

I helgen hände det en hel del, på fredagen var det överraskningsfest för Emy. Superkul att träffa alla människor som jag inte träffat den senaste tiden, blev mycket prat och en hel del att ta igen. Otroligt vad mycket jag har missat egentligen. På lördagen var det dop för Joakims extrasysters barn, väldigt fint och trevligt. Tårtorna var hur fina som helst och smakade minst lika gott som de såg ut att göra! Lördagkväll var det tjejmiddag för Bella som fyllde år och även den kvällen var det mycket snack, tror inte det var tyst en enda sekund.

 

Söndagen var det jobb som vanligt till 16.00, men kvällen var helt annorlund. Vi hade after work, där notan satts upp på KSLS, Kristianstad sim- och livräddningssällskap. Steakhouse i Kristiandstad lever verkligen upp till alla goda rykten, maten var jättegod och lika så efterrätten. Chefen höll ett jättefint tacktal för våra insatser det senaste året och det var trevligt att få lära känna alla arbetskollegor lite bättre.

 

Tårtorna på dopet!

 

Lilla Gabriel som döptes!

 

Kollegorna!


RSS 2.0