One week!

Idag är det en vecka tills jag börjar min tredje termin i Kristianstad. Under sommaren kändes det som tiden gick långsamt och nu kan jag inte fatta att det jag ska snart ta och packa ner alla kläder i mina ikeapåsar och flytta tillbaka in i lägenheten. Det känns skumt och nervöst och skönt och bra och dåligt.... ja, allt.
 
Bara framtiden kan utvisa hur det kommer blir när jag väl är tillbaka där igen!
 

Tillbaka på svensk mark!

Nu är jag och Joakim hemma från Bodrum, Turkiet! Vi har haft en supersemester och varit med om alla från fiskar, sol och bad till guldcenter, shopping och kultur.
 
Hotellet var kanon, god mat och bra område med pool, strand och annat. Tyvärr blev Joakim sjuk två dagar innan vi skulle åka så han fick mest ligga i skuggan. Själv lyckades jag hålla mig någorlunda ifrån förkyldningen och har kommit undan med endast lite snuva.
 
Påvägen hem så shoppade vi lite på taxfree på flygplatsen och min favorit Licor 43, som kostar 380 kr/litern på systemet i Sverige, kostade ynka 140 kr/litern. Semestern kunde inte avslutats bättre än så! Nu bjuder jag på lite bilder från resan:
 
 
   
Poolen!
 
 
  
Snorkling!
 
  
Min favorit!
 
 
 
 
 
 

11 timmar!

Nu är det 11 timmar tills vi åker från Lomma mot kastrup! 14 timmar till planet lyfter och 17,5 timmar tills vi landar i Bodrum Turkiet. Idag är det 37 grader, låter inte det underbart. Imorn är vi där, imorn är vi där!
 
Så himla fint!

Two days to takeoff!

Idag är det två dagar till jag och joakim åker till turkiet i en vecka! Ska bli så himla kul och skönt att komma bort från konstiga-sverige-vädret och ha 35-45 grader. Var nog två år sen jag var på solsemester senast och jag längtar efter att få hoppa i plurret och snorkla och sola och ja, allt!
 
Jag jobbade min sista dag på jobb i går. Nu har jag semester till skolan börjar 3 sep. Längtart faktiskt till Kristianstad, det känns faktiskt som jag hör hemma där för tillfället. Det är mitt ställe, mitt egna (njaa, kanske inte) ställe. Men jag antar att det är så att man längtar till det stället man inte är på. När jag är i kristianstad längtar jag till Lomma och när jag är i Lomma längtar jag till Kristianstad. Men det är något med att vara i Lomma nu när alla ens grejer utom datorn och kläderna är i Kristianstad. Det känns som något saknas liksom!
 
Idag ska jag iaf fira min ledighet med att träffa min kära vän Martina! Blir fika i lund, så nu måste jag sluta så jag hinner bussen!
 
Bjuder på en bild från sommaren där jag och Daniel åkte på en sån luftgrej bakom båten. Kan ni se våra ben?
 
Var även tvungen att ge er en bild på kantarellerna jag och pappa plockade förra veckan! MUMS!
 

RSS 2.0