Introduktion på laboratoriet!

Idag var jag på Satelliten, en del av Absolut Company, och laboratoriet för första gången! Så häftigt det var, kan inte vänta tills jag får börja jobba där nästa vecka.
 
Dessutom så har jag nog inte berättat att jag jobbar denna veckan på produktionen oxå, de behövde alltså hjälp en vecka till. Från att bara jobba 6 veckor så jobbar jag nu 9 veckor. Allt är så himla kul och varje dag lär jag nog nya grejer. På laboratoriet idag fick jag göra min första produktrevision. Stolt tjej! Alla var så trevliga mot mig och jag känner mig som fisken i vattnet!
 

Glad midsommar


Jag håller fortfarande nollan!

Det är sant, jag håller fortfarande nollan angående omtentor! Fick idag reda på att jag klarade tentan i systematisk botanik. Trodde faktiskt att detta skulle bli min första omtenta. Motivationen till att plugga var typ noll och kursen var allt annat än intressant. Skönt att veta att jag slipper plugga till den igen. Nu kan jag verkligen ta paus från alla tankar som har med pluggande att göra och börja ladda om batterierna ordentligt.
 
Idag var det upp tidigt igen för ännu en dag på Absolut! Går inte att förklara känslan av att gå in där! Jag kan knappt vänta på hur det kommer vara på labbet! Är så himla spänd! Dessutom fick jag sommarpresent av Absolut idag. Det löna sig att börja jobba tidigare än övriga sommarjobbare!
 
 
 

Andra dagen på Absolut!

Japp, ni läste rätt. Idag har jag jobbat andra dagen på The Absolut Company. De ringde i tisdags och fråga om jag inte kunde tänka mig att hoppa in på produktionen denna veckan och nästa, och vad gör man inte för alkoholproduktionen?
 
Så idag har jag jobbat min andra dag på absolut, och det är hur kul som helst. Trevliga människor och någorlunda roliga arbetsuppgifter. Det är dock en omställning att jobba 7.00-16.30, får gå upp ganska tidigt. Två veckor klarar jag nog, sen blir det ledig i en vecka innan jag börjar på laboratoriumet!
 

Almost done!

Snart är det sommar, snart är det paus, snart är det över! Jag är bäst och klarar detta, precis som jag klarat allt annat. De orden är det jag repeterat i mitt huvud de senaste dagarna. Jag kan inte fatta att det är juni. Jag kan inte fatta att i övermorgon har jag min sista tenta för terminen. Jag kan inte fatta att jag snart gått två år på högskolan. Jag fattar inte något just nu. Vad hände med tiden?
 
I vilket fall som helst så ber jag återigen om ursäkt för att jag gått i ide under tentapluggandet, men ni är väl vana vid detta laget? Dessutom tror jag ni alla hellre låter mig klara allt i skolan än att ni vill jag skriver här. Det händer ändå inte så mycket under dessa dagarna mer än att jag går under jorden och äter, sover, sitter med min bok dygnet runt. Idag kändes det oförskämt bra när det gällde pluggandet. Trots detta får ni hålla tummarna för mig imorn och i övermorgon!
 
Nu gäller det, nu kör vi!
 

RSS 2.0