Bettan rullar fortfarande!

Idag har Bettan (min bil) varit inne på service! Det känns lite som att kasta ut pengarna i havet, men jag antar att i längden kommer jag tacka mig själv att jag gjorde det. Redan på vägen hem kändes det som att hon var lite tystare, dock vet jag inte om det bara var inbildning. 
 
Annars mår jag bra och livet leker! 
 
 
När jag kom hem till Johan idag stod Cocos en av hans katter i hallen.
Hur kan man säga nej till hans ögon?!
 
 
 

Back in the pool!

Idag ska jag Isabelle och Dessan köra vårt första simpass sen i våras! Ser framemot det, men har en känsla av att de kommer bli riktigt j*vla jobbigt. Vi får se om jag överlever...
 
Det var ett tag sen jag skrev sista och de är av den enkla anledningen att det har varit mycket att göra så datorn har varit mindre viktig. Här har ni en kort sammanfattning av de senaste dagarna:
 
- I torsdags fyllde jag år och väcktes av Johan och fick frukost på sängen. Därefter gick jag i skolan till runt fyra och sedan på kvällen åt jag och Johan ute. Jag fick välja var vi skulle äta och jag var så himla sugen på kebab av någon konstig anledningen. Varför göra allt så komplicerat?
 
- På fredagen var jag ledig och när Johan hade jobbat klart så tog vi oss till min familj i Lomma och för att fira mig.
- Även lördagen tillbringades i Lomma då vi sov över där och lördagen bjöd på en cykel Lomma runt, då Johan aldrig varit där innan. Blev även ett stopp på Lomma glassfabrik innan vi åkte mot Kristianstad igen. På kvällen blev det en runta på Oleary's med trevliga människor.
 
- Söndagen bjöd på jobb och som vanligt Disney-klubben med Dessan!
 
Det var helt enkelt en bra helg!
 
 

11 September

Har ni någon gång varit med om att ert eget beteende överraskar er själv? Ni gör helt enkelt någon som ni inte trodde ni skulle göra i första taget. Precis så var det för mig idag! Jag var inte schemalagd i skolan idag och min plan var igår att jag skulle sova hela dagen och i princip inte göra något vettigt överhuvudtaget. För det första vaknar jag runt åtta och var hur pigg som helst, sen för det andra gjorde jag raka motsatsen från det jag tänkte jag skulle gör idag. Det som överraska mig själv var att jag faktiskt satte mig och pluggade, från klockan 10 fram tills nu. Det är hur långt som helst till tenta, har inte tenta förrän i november. Jag satte alltså mig helt frivilligt på min lediga dag då jag hade tänkte göra absolut ingeting och har skrev sammanfattning på de laborationer vi gjort hittills, tre stycken. Jag läser metodikkurs i cell- och molekylärbiologi fördjupning, och laborationerna är i princip halva kursen och de som kommer komma på tentan. Jag dock glad och stolt att jag gjorde detta, då jag vet att de kommer hjälpa mig när tentan närmar sig. Vi får bara hoppas att jag kommer vara lika duktig i framtiden!
 
Detta är dock inte allt. Utöver allt pluggande har jag även tvättat! I min ena pluggpaus fick jag för mig att helt plötsligt starta en tvättmaskin. Sen även mitt i allt insåg jag att detta är min sista dag som 20åring och jag har valt att fira den med tvätta och plugga... Då blir jag lite deprimmerad faktiskt! 
 
Men dagen är långt ifrån slut och ikväll ska jag och Johan till en annan Johan och dricka en eller två öl (i mitt fall cider) med lite andra trevliga människor. 
 
Nu ska jag fortsätta vara effektiv genom att gå ut i de fina vädret och ta en powerwalk innan jag hoppar in i duschen!
 

Rutinerna är åter tillbaka!

Det är vecka två och redan nu är alla rutiner tillbaka. Skolan är i full gång och badet lika så. Jobbade första söndagen igår. Visst är det skönt att ha lite rutin i vardagen men jag trodde inte det skulle gå så snabbt, men allt känns verkligen som vanligt igen.
 
Helgen gav många skratt. Jag hade några tjejkompisar hos mig för att fira min födelsedag som är nu på torsdag. Jag kan inte förstå att jag fyller år om bara några dagar! Känns som jag har någon form av 20års-kris. I ena sekunder tänker jag att jag bara blir 21 år och i andra blir jag helt nervös över att jag måste börja jobba och allt inom ett år. Jag antar att det är bättre att inte fundera och försöka se hur framtiden blir. 
 
Egentligen skulle detta inte handla om någon kris, utan om hur bra helgen var! Totalt var vi 10 tjejer som var hemma hos mig och åt tårta innan vi begav oss ut till bånken! Jag får passa på att tacka för en kanonkväll och för alla fina presenter och blommor!
 
 
Tjejerna i helgen! (f.h. Martina, Jah, Amanda, Dessan, Sandra, Isabelle, Patricia, Rebecca och Clara bakom kameran)
 

Day two of school!

Jag kan inte hjälpa att jag skrattar åt alla nya studenter när de ska parkera! Det är såhär att när man kör och parkerar vid skolan kommer först en parkering, och mittemot den finns en grusplan som man också kan parkera på. Nu de första dagarna har de varit sånt kaos, för folk köar och grejer för att kunna parkera sina bilar. De alla nya och vissa gamla studenter inte vet är att om de fortsätter köra 150 meter förbi första parkeringen så har skolan en till parkering! Dessa två dagarna när jag parkerat på den andra parkeringen så har där stått 5-8 bilar parkerade där och varit hur fullt som helst på den första. Fast jag klagar inte, jag får ett gott skratt och alltid bra parkering.
 
Åter till rubriken... Idag var det andra dagen på högskola för denna terminen. Jag var schemalagd till 9.00-17-00, men laborationen blev klar tidigare så fick sluta 12.30! Så efter jag suttit i den fina solen och ätit lunch beslöt jag mig för att ta mig till gymmet och träna lite. 
 
Så nu sitter jag helt slut i soffan efter att ha tränat i 1,5 timmar!
 

RSS 2.0