Firat min 20årsdag för tredje gången!

Tro det eller ej, men det är sant! Idag firade jag min 20årsdag för tredje gången. Helgen innan jag fyllde 20år kom mamma, pappa, syskon och mormor & morfar. Där har vi en gång. Helgen efter min födelsedag kommer min tjejkompisar i Kristianstad och fira mig. Där har vi två gånger. Sen idag kom Jockes mamma, Robban och hans syster Jenny och fira mig. Tre gånger!

Dagen har varit super. Jenny kom redan igår och vi hade tacokväll och såg film. Jenny och Jocke somnade innan klockan 23, så jag fick se tv själv innan jag själv bestämde mig för att släcka tvn och sova. Imorse vaknade jag först, och ändå var det de två som klaga på att ta var trötta idag.

Sussi och Robban samt hunden Rocky mötte vi sedan upp i stan då vi åt lunch på Duvanders. Räksoppan är gudomlig där och speciellt en regning och kylig dag som denna. Det har verkligen blivit höst på riktigt nu. Efter lite shopping begav vi oss till lägenheten där vi åt cupcakes och drack kaffe! Vill tacka för de fina Ritzenhoff Champusglasen jag fick av dem. Nu är jag uppe i 12 stycken! Wiiie!

Nu är jag "all by my self" då älsklingen åkte med de andra till södra delen av skåne. Men han kommer tillbaka redan på måndagkväll så där får jag ha min egentid med honom! Längtar redan, var längesen det bara var han och jag utan andra planer involverade!

P.s Beställde mina glasögon idag. Om de blev någon av de på bilderna eller någon ny jag hitta i butiken idag får ni veta när jag får dem!
 
Han är min favorit! Saknar honom redan <3
 

Jag behövdes visst glasögon!

Dessa paren står det emellan! Jag behöver ett par när jag sitter vid datorn och ett på långt håll (kan ha de dygnet runt om jag vill, eller bara på föreläsningar och när jag kör bil längre sträckor. De som jag ska ha när jag pluggar och sitter vid datorn kanske jag inte behöver i framtiden, men om jag inte börjar använda glasögon för de synfelet nu kommer ögonen bara bli värre! Så det är bara att gilla läget.
 
Det står mellan dessa glasögonen!



 
 
 
 

 

Efter helgens äventyr!

Helgen har varit kanon! I fredags var det filmkväll med Dessan, blev Lady & Lufsen samt några andra filmer! Vi passade även på att lyxa till det, så det blev kinamat till middag.


I lördags kom först Joakim, Robban och Clara. Grabbarna stack på amerikansk fotboll medan jag och Clara stannade kvar i lägenheten och började fixa inför tjejkvällen. På kvällen kom Rebecca, Pauline, Liza och Sandra ( Clara var fortfarande kvar också). Vi åt god mat, cupcakes och drack gott! Vill tacka er alla för de fina presenterna! Vi stack sedan till Bånken och dansade lite innan det blev hemgång.

 

I igår söndag så var det jobb som gällde. Jag och Isabelle hade fått våra våtdräkter och vilken skillnad det blev. Så himla skönt det var att jobba i en våtdräkt jämfört med bara baddräkt. Frös inte en enda gång på de 7,0 timmarna jag var i vattnet. Jag var mycket gladare och tiden gick mycket fortare. Ser redan framemot att jobba på söndag igen!

 

Det var helt enkelt en kanon helg!

 

Tjejerna på middagen!


Min födelsedag!

Jag är tvungen att berätta om gårdagen, min 20årsdag! Dagen började med att Joakim ringde mig och sa grattis. Mamma hade lagt upp fina bilden på min silverflaggstång och skrivit att de flagga för mig i Lomma. Sen blev det föreläsning i tre timmar, kursen är mycket mer instressant nu än vad den var innan! Så allt känns fortfarande bra!
Åter till födelsedagen... Efter skolan cyklade jag till Pauline och vi plugga lite. När vi pluggat klart stack vi till stan och mötte upp Sandra och Rebecca. Vi tog en födelsedagsfika och prata om allt som vi gjort i sommar när vi inte träffat varandra. På lördag ska jag dessutom ha tjejkväll för tjejkompisarna i Kristianstad. Ser framemot det som in i bomben. Allt lika trevligt!?

Pauline och hennes pojkvän Johan sa att de inte tillät mig äta kvällsmat själv på min födelsedag, så de bjöd mig på middag på kvällen. Så klart drack vi vin till som jag hade köpt SJÄLV (!!!!!!!!) på systemet! Köpte även lite cider till lördag när jag ändå var på systemet.
 
Kvällen avslutades med en film, innan jag tog min cykel (som jag har varit hos cykelhandlaren och fixat, går som smör nu) och cyklade hem i fina Kristianstad.
 
Hade en super födelsedag och jag vill tacka alla för fina gratulationer! Det var ni som gjorde min födelsedag så bra som den var!
 
 


Nöjd tjej dagen efter, fortfarande liggandes i sängen då hon är ledig idag! :)
 

Livet leker!

Precis varit och tränat i typ två timmar, och mår så himla bra! Kändes så bra att träna igen. Är full av energi!
 
Sen imorn är det inte vilken dag som helst! IMORN FYLLER JAG 20 ÅR!!!! Blir att fira med att gå debut på systembolaget och sen fika med Palle, Sandra och Rebecca!
 
En liten Kristina!
 

Hälsningar från ett soligt Kristianstad!

I flera dagar nu har det varit fint väder, i alla fall för mesta dels. Jag hoppas på att hösten fortsätter i detta mönster.
 
Helgens äventyr blev kanon. I fredags gick jag och Joakim på Steakhouse i Kristianstad och sen på bio och såg Hamilton 2. Maten var super och filmen var över mina förväntningar. Tycker nog att 2an var bättre än 1an.
 
I Lördags var familjen och mormor och morfar här och åt mat och trevligt. Vill återigen tacka för de fina presenterna och för att ni alla kom!
 
Söndagen började jag med att jobba min första dagen sen sommaruppehållet på badet. Var verkligen kul att vara tillbaka i bassängen och i badhusmiljön. Sen var det såklart kul att träffa alla igen. Det gäller inte bara badhuset utan skolan för den delen oxå.
 
På tal om skolan så rullar allt på som vanligt. Har inga större nyheter när det gäller den punkten, har hittills inte hänt så mycket.
 
En bild på min älskade när vi var på steakhouse! <3
 

Fix och trix!

Hela gårdagen blev det städa, allt från att tvätta plattorna i fläkten till att torka ballkongen! Kände mig grymt stolt när jag gick och la mig.
 
Just nu håller jag på att göra pajer inför imorn när mamma, pappa, syster, bror och mormor samt morfar kommer hit. Efterrätten gör jag dock imorn innan de kommer, tror jag.
 
Förövrigt så är det kanonväder i Kristianstad, solen lyser och helt blå himmel! Det blev morgonkaffe på ballkongen och ska nog sätta mig där en stund och plugga efter jag fixat klart pajerna.
 
Ikväll ska jag och Joakim äta på steakhouse och sen gå på bio. När vi kom hem efter turkiet hade vi drygt 1000 kr kvar och då bestämde vi att vi gör något kul för dem istället för att räkna ihop vem som betalat vad och dela upp det.
 
Nu åter till pajerna!
 

Trött tjej!

Jag trodde jag var duktig i sommar som i princip alltid gick upp vid klockan nio på morgonen. Skillnaden mellan klockan halv åtta och nio var större än jag trodde. Sen har hjärnan jobbat ganska hårt de senaste dagarna, men allt känns bra ändå! Allt man lärde sig innan sommaren har i alla fall inte försvunnit.
 
Igår var det först möte på jobb då styrelsen och cheferna berömde vårt jobb under våren. Alla mål hade vi klarat med fina marginaler. Är ändå lite taggad på att jobba igen!
 
Imorgon är jag ledig, blir tvätta städa och lite smått och gott. Ska försöka att kolla igenom anteckningar och liknade från föreläsningarna hittills. Vill ju inte vara back redan efter första veckan.
 

RSS 2.0