Home Sweet Home!

Nu är jag hemma i Kristianstad efter ett mysigt julfirande i sydvästra skåne. Har ätit så mycket de senaste dagarna så jag tror inte jag kommer behöva äta på en vecka!
 
Jag har varit hemma cirka 2 timmar och de timmarna har gått ut på att packa upp alla kläder från Gran Canaria, julklappar, shopping-fynd och massa där till... Fick möblera om lite i skåp och lådor för at få plats med allt. Kommer bli intressant när Joakim kommer hem på lördag hur alla hans julklappar och säker ska få plats!
Det är dock skönt att packa upp direkt och sedan kunna ligga i sängen och se en fin ostökig lägenhet. Framförallt är det skönt att vakna i en sådan.
 
Nu blir det hopp i sängen för att imorn ska jag och Johanna sätta ihop våra två projektarbeten och sedan ta ledigt från skolan resten av året!
 
Några av julklapparna jag fick. Hade nog varit en snäll flicka detta året (med)!
 

Hemma i kalla Sverige!

Nu är jag hemma i Sverige igen, kom hem igår kväll! Kallt är det och jag har ingen julstämning alls, men får hoppas jag har det imorn. Är inte speciellt konstigt att jag inte känner julen, då det var över 25 grader och inte ett moln på Gran Canaria. Det var riktigt härligt att komma bort från allt och bara ligga i solen och ha det trevligt.
 
Det roligaste var nog att lära känna alla ännu bättre. Även om man träffat Joakims mamma, syster, Robban och alla extra systrar med respektive flera gånger innan, så lärde man känna dem på ett helt annat plan under resan. Alla är verkligen supertrevliga och jag ser framemot att träffa dem alla igen den 26 dec på middag hos Jockes mamma och Robban!
 
Nu tänker jag ta igen alla avsnitt av julkalenderna jag missat, drygt 2 timmar, men här får ni lite bilder från resan!
 
   
Massa småfiskar (Therese och Fredrik står där uppe på bron)

Hotellet (uppe på bergsslutningen)

Min fina älskling!

Therese, Gabriell och Madde
 
  
 

Soliga hälsningar från Gran Canaria!

Vi alla elva har det bra på Gran Canaria! Solen har varit gassande alla dagar hittills och temperaturen har legat runt 25 grader och inte så mycket vind, knappt någon. Jag kan även meddela att jag som är ljusast i hyn har inte blivit något röd alls. Blev lite mobbad i början av att jag smörjde in med solfaktor 30 första dagen och sen 20 när alla andra låg med sololja. Men den som skrattar bäst skrattar sista!  
 
Förövrig är allt bra. Maten och hotellet är bra. Mojiton är oxå god! Det vet jag mycket väl, allinclusiv är najs! 
 
Nu ska jag och Jocke gå till baren! Hörs när jag är hemma på lördag!
 
 

Tiden flyger iväg

Jag kan inte fatta att det snart är jul! Tiden har gått så himla snabbt de senaste två veckorna. Jag antar att det beror på att jag har haft så mycket att hinna med skolan innan imorn. För vad händer imorn? Imorn åker jag och tio andra till Gran Canaria! Jag tror jag har skrivit om att jag ska åka med Jocke, Jockes mamma och sambo med alla systrarna och deras respektive till Gran Canaria. Så imorn/inatt åker vi, en vecka i solen. Detta är anledningarna till att jag inte skrivit så mycket det senaste två veckorna. Ber om ursäkt för det men har prioriterat skolan och julklappshandlandet, så jag kan njuta lite när jag är iväg oxå! 
 
Sedan jag senast skrev har jag skrivit tre laborationrapporter, var av två var på 12 sidor och en på 4 sidor. Jag har även skrivit ett av två projektarbeten som ska skrivas under julledigheten och handlat alla julklappar utom en. Nu känns det som jag kan ta ledigt och njuta av semestern! Är faktiskt lite stolt över mig själv! 
 
Nu ska jag chilla på soffan och njuta av en kopp kaffe. Vi hörs kanske när jag är iväg, annars när jag kommit hem!
 
 

Vinterlandet Kristianstad

Fint är det i alla fall!
 

Hej mitt vinterland!

På ett dygn har det nästan snöat 2 dm i Kristianstad, men gud vad fint det är. Idag har det snöat konstant, från jag startade jobba strax efter åtta tills nu. Det är vitt överallt! Så fiiiiiint. Jag gillar snö, hellre snö än regn!
 
Bortsett från snön så har jag blivit lite förkyld, men det går nog över snart. Det måste gå över snart för jag har ingen tid att lägga på att vara sjuk. Måste handla julklappar, skriva arbeten i skolan, laborerar osv. innan den 15 dec. För då är det Gran Canaria som gäller. Längtar! Det blev dock lite dubbelmoral i detta inlägg då jag älskar snö men ändå ska åka till värmen, hahaha!
 
Något annat kul att berätta var att igår hade jag och några från den kurs jag läser julbak tilsammans och julpyntade samt lyssnade på julmusik. Det var mycket trevlig. Det var dessutom mitt under detta som snön började falla.
 
Allt detta snacka om snö gjorde mig sugen på glass, tror jag ska ta lite nu. Fråga inte hur jag koppla ihop det för det vet jag knappt själv...
 

RSS 2.0