Sommaren är över!

Vet ni vad som slog mig precis? Idag är sista lediga vardagen för denna sommaren, detta sommarlovet. Dessutom kanske detta sista sommarlovet jag har resten av mitt liv, om jag slipper läsa vidare vill säga. En del av mig hoppas såklart att nästa höst har jag någon form av jobb, men en del av mig gillar verkligen att studera. Bortsett från alla tentor, inlämningar, seminarier och examinationer så är det faktiskt skönt att plugga. Det är rätt sällan jag går i skolan mer än fram till lunch, och jag börjar i princip aldrig tidigare än klockan nio. Så jag ber om ursäkt för alla aggressioner ni har fått och kommer från om mitt pluggande, men jag antar att de hör till.
 
Hur som helst ser jag faktiskt framemot måndag, skolstarten. Det är då jag får reda på om jag ska läsa tio veckor i vinter själv, eller om jag får sällskap. Jag fixade med alla papper och block inför måndag idag. Jag kan med glädje meddela att det fortfarande känns som jag är helt rätt, i rätt stad, läser rätt program och går på rätt högskola!
Vi får se hur det känns på måndag, då jag är den enda kvar från antagningen hösten 2011 på biologiprogrammet inriktning cellbiologi.
 
Bjuder på en bild på min fina familj från min systers bröllop! 
http://www.oafoto.se/
 
 

Drottningen av cupcakes!

Nu två veckor in i ledigheten så är alla tråkiga måsten gjorda, och även massa roligt också. I och med detta så kände jag att jag behövde lite egentid, göra sånt som jag tycker är roligt.
 
Därför har jag egnat denna dag med en av mina trognaste vänner... min receptbok. Första plåten är i ugnen, och det står ytterligare två på tur. För nu bakas det cupcakes! Blåbär, choklad och choklad med blåbär... alla med en mumsig frosting med toning av lime!
 

Roadtrip!

Klumpen i magen är borta, så ingen behöver oroa sig mer över den är inom mig längre. Jag behöver nog bara sova och vila lite. 
 
Nu är det nya äventyr på G. Imorgon ska jag och Dessan på roadtrip till Tyskland! Köra bil och åka båt över till Tyskland. Tror faktiskt inte jag kört bil utomlands innan. Eller jo, en gång i Danmark. Vi får de hur två blondin klarar av att transportera sig på de tyska vägarna. 
 

21 Augusti

Ni vet den där lilla klumpen man kan ha i magen ibland? Jag tycker det största problemet med den är att tolka vad den betyder. Har jag glömt något, är det något jag ska göra idag, har jag ätit något dåligt, är jag mätt, är jag hungrig, är jag stressad, mår jag illa eller behöver jag bara bajsa? Klumpen kommer på en sekund och kan försvinna lika snabbt. 
 
I natt vakna jag precis av en sådan klump i magen, dock mådde jag mest illa. Jag har ingen aning om jag ätit något dåligt eller om det var något annat. Jag är känd för att helst vilja göra så mycket som möjligt med dagarna, och tar sällan en dag till att bara ligga i sängen. Så med tanke på klumpen har jag bestämt mig för att idag ska jag ligga i sängen hela dagen och se tv eller ha datorn i knäet. Kanske får jag resa mig upp för att gå på toa och göra något att äta, men bortsätt från det blir det bara att vila idag. Jag har faktiskt semester!
 
 
 

Semester!

I torsdags förra veckan hade jag min sista arbetsdag på absolut för denna gången! Allt har gått kanon och även om de har varit roligt att jobba där är det skönt att få lite ledigt!
 
Jag började min semester med att åka till familjen i Lomma och ha en helg full med äventyr. Lördagen var det ut i skogen och plocka kantareller som gällde, och även om vi inte hitta så många (har nog varit lite för torrt väder) så var det mysigt med picknick och trevligt sällskap. 
 
Igår söndag var det Danmark som stod på schemat. Vi tog bilen över för att gå på de nya akvariet Den Blå Planeten. Rekomenderar verkligen alla atta åka dit, riktigt häftig upplevelese!
 
Nu blir det att fixa mig innan jag ska till stan och träffa Sandra !
 

1 Augusti 2013

Jag kan inte fatta det, idag blev det den 1 augusti. Det känns som de var igår det var juni månad, och nu är det augusti. Idag är det 1 månad och en dag till skolan börjar igen. Det känns lite skumt. I ena sekunden funderar jag på vad jag gjort hela sommaren och in andra inser jag att jag gjort hur mycket som helst.
 
Jag ser dock framemot att vara ledig från jobb de tre veckorna innan skolan börjar. Egentligen skulle jag ju bara jobba 6 veckor av sommaren och ledig 6 veckor. 6 veckors jobb blev 9 veckors jobb och 6 veckors ledighet blev 3 veckor ledighet. Ja, vad ska jag säga? Jag ångrar inte att jag hoppa in på jobb 3 veckor extra, men alla vill väl vara lediga på sommaren. Dessutom hoppa jag in på jobb 3 veckor det i pricip bara regna, så missa nog inte så mycket. Sen tycker jag verkligen om att jobba på Absolut och har kul 99% av all tid på arbetsplatsen!
 
En och en halv vecka till, sen blir det semester...
 

RSS 2.0